Produsul a fost adaugat in cos

Tricicleta electrica Freewheel Drift Trike Flame

Tricicleta electrica Freewheel Drift Trike Flame

Stoc limitat

  • Free shipping

    Transport
    Gratuit

  • luni

    Produse
    Garantate

999 Lei

Ai nevoie de ajutor? 031 405 97 70

Driftul fara secrete - FreeWheel iti aduce adrenalina sportului ce topeste cauciucurile, la indemana ta. Cu DriftTrike vei descoperi secretul derapajelor controlate, atat de indragite. Cu Drift Trike tu esti campionul.

Ce este DriftTrike? - DriftTrike este un vehicul electric ce simuleaza derapajele controlate intalnite in concursurile de drift. Propulsat de un motor electric cu o putere de 100W si perfect ghidat de cele doua roti din spate, DriftTrike poate fi usor utilizat de copii. Greutatea maxima suportata este de 50Kg.

Cum functioneaza DriftTrike ? - DriftTrike pastreaza ideea ghidonului de motocicleta. Manerul din partea dreapta este echipat cu cele doua trepte de viteza precum si cu butonul de accelaratie. Cauciucul antiderapant ofera o priza excelenta a mainii pe maner astfel incat aceasta sa nu alunece

DriftTrike pastreaza ideea ghidonului de motocicleta. In partea stanga a ghidonului se gaseste frana. Sistemul de franare este pe cablu, o varianta foarte cunoscuta de toti utilizatorii de biciclete.

DriftTrike este dotat cu un motor cu o putere de 100W. Acesta se afla in roata motrica de 8 Inch din fata. Cauciucul plin, este construit special pentru a rezista la o utilizare indelungata, oferind stabilitate si aderenta maxima. Cei doi suporti pentru picioare sunt pliabili astfel incat, DriftTrike sa poata fi usor de manevrat in spatii mici.

DriftTrike este echipat cu un sistem de roti dinamice, ce transforma o miscare dreapta intr-una de drift. Astfel DriftTrike poate derapa controlat sau se poate invarti in spatii mici oferind adrenalina intalnita la competitiile de drift.

Specificatii tricicleta Freewheel Drift Trike
Dimensiune roti 8 inch
Viteza maxima de rulare pana la 8km/h
Putere motoare 100W
Autonomie 12 km - 15 km, depinde de greutatea utilizatorului
Sarcina nominala 10 - 50 kg
Inclinatie 15 grade
Greutate 12 kg
Capacitate baterie 8.0 Ah
Tipul Bateriei Acumulator Litiu Ion
Timp de incarcare 4 ore
Continut pachet Tricicleta Freewheel Drift Trike, alimentator, manual de utilizare, certificat de garantie
  Produsul a fost adaugat in cos