Al 3 lea test drive in mall Promenada a fost un real succes

După cum probabil stiți, echipa FreeWheel obișnuiește să promoveze mișcarea. Dovadă stau mai ales ieșirile la test drive, în mall Promenada, unde de fiecare dată, ramânem surprinși de numărul mare de participanți.
Nu o dată s-a întâmplat să avem alături de noi nume sonore din lumea show biz-ului autohton, puse pe distracție și adrenalină. De data aceasta, însă, toți participanții test drive-ului au fost înscriși la o tombolă. Premiul cel mare a fost, desigur, cel mai dorit gadget al anului, FreeWheel.  Cu mic cu mare toti cei care au trecut pe la noi au plecat acasă cu un permis de pilotaj Freewheel, dar și cu noi abilități pe două roți.
Concursul nostru, a fost anunțat pe rețelele de socializare, a contibuit de la sine un număr mare de participanți la test drive. La finalul zilei am anunțat câștigătorul, un tânăr talentat pe numele lui Omar, care a plecat acasă entuziasmat și fericit pe două roți. Chiar dacă nu ați fost norocoși să-l câștigați pe amicul nostru de suflet, FreeWheel, fiți cu ochii pe noi, vă pregatim in continuare surprize.
Urmatorul test drive este pe data de 22 mai in mall Promenada, te asteptam sa testezi gratuit scooter-ul FreeWheel.
Doar cu FreeWheel ai viitorul la picioare!


test-drive-promenada-3-1.jpeg test-drive-promenada-3-165.jpeg test-drive-promenada-3-166.jpeg test-drive-promenada-3-167.jpeg test-drive-promenada-3-168.jpeg test-drive-promenada-3-169.jpeg test-drive-promenada-3-170.jpeg test-drive-promenada-3-171.jpeg test-drive-promenada-3-172.jpeg test-drive-promenada-3-173.jpeg test-drive-promenada-3-174.jpeg test-drive-promenada-3-175.jpeg test-drive-promenada-3-176.jpeg test-drive-promenada-3-177.jpeg test-drive-promenada-3-178.jpeg test-drive-promenada-3-179.jpeg
1 din

Citeste si

Afla ultimele stiri despre FreeWheel!
Aboneaza-te la newsletter

Like us on facebook

Subscribe us on Youtube

  Produsul a fost adaugat in cos