Etapa FreeWheel la clasa KFJ si-a desemnat castigatorii

Pentru că iubește viteza și adrenalina, FreeWheel este sponsor oficial la Campionatul National de Karting Dunlop. Andrei Tomescu a obținut prima poziție la clasa KZ, acolo unde un kart poate atinge și viteza de 220 de km/h, în timp ce fratele său Gabriel Tomescu și-a adjudecat titlul de campion al etapei FreeWheel la clasa KFJ. O performanță notabilă a fost realizată și de familia Kohler, tatăl Philipp câștigând clasa KR Masters, în timp ce fiul său Robin s-a impus la KR Mini. Îi susținem pe micii vitezomani și le punem la încercare abilitățile de pilotare și pe FreeWheel. Cei care au dat dovada de talent pe două roți au fost premiați de către noi.
Prezența noastră la Campionatul Național de Karting nu a trecut neobservată, o dată ajunși în parcare am fost luați cu asalt de micii piloti dorinici să încingă gadgetul minunat cu două roți.
Suntem alături de ei, îi încurajăm și le aducem zâmbetul pe chipul lor. Ne plac motoarele încinse la maxim și din această cauză nu vrem să ratăm nici o cursă de acest fel. FreeWheel susține tot ceea ce înseamnă adrenalină și distracție punându-ți viitorul la picioare.

 

ata-etapa-freewheel-1.jpeg ata-etapa-freewheel-181.jpeg ata-etapa-freewheel-182.jpeg ata-etapa-freewheel-183.jpeg ata-etapa-freewheel-184.jpeg ata-etapa-freewheel-185.jpeg ata-etapa-freewheel-186.jpeg ata-etapa-freewheel-187.jpeg
1 din

Citeste si

Afla ultimele stiri despre FreeWheel!
Aboneaza-te la newsletter

Like us on facebook

Subscribe us on Youtube

  Produsul a fost adaugat in cos