Freestay vs Freewheel in test drive la Promenada

Un weekend plin de adrenalină și distracție în Promenada Mall, unde, sub sloganul  "Vino și arată-ne ce poți” echipa FreeWheel a invitat pe toată lumea la Test Drive. Incă o dată am spart barierele imaginației și am dovedit că putem să facem și asta... să conducem prin Mall!

Toți participanții au fost  răsplătiti cu un permis de pilotaj FreeWheel, pentru priceperea și curajul de care au dat dovadă, în mersul pe două roți. S-au primit și cadouri, iar surpriza cea mare a fost apariția baieților de la FreeStay care s-au alăturat găștii FreeWheel! Ei ne-au arătat ce fac oamenii cool pe cel mai cool gadget cu roți. Jocuri, improvizații, dansuri, sincron, shopping pe două roți și de ce nu, chiar și hora...

Evenimentul a avut de toate. În competiția FreeWheel vs FreeStay, Fast&Fabulous, nu au fost învinși, ci doar învingători, fiindcă miza a fost distracția, iar duminica  asta, distracția a atins codul rosu. Pe pagina noastră de facebook nu au întârziat să apară poze cu cele mai amuzante momente, si video-uri live, cu gasca nebună de la FreeStay.

Toți cei care au participat la Test Drive au făcut poze la panoul FreeWheel alături de FreeStay si întreaga echipă și îi invităm să le descarce din pagina noastră de facebook. Evenimentul a fost un succes, mulțumim tuturor participanților și promitem că vom repeta experiența cât de curând! Fiți cu ochii pe noi, vor urma cât de curând clipe similare.

test-drive-promenada-februarie-1.jpeg test-drive-promenada-februarie-98.jpeg test-drive-promenada-februarie-99.jpeg test-drive-promenada-februarie-100.jpeg test-drive-promenada-februarie-101.jpeg test-drive-promenada-februarie-102.jpeg test-drive-promenada-februarie-103.jpeg test-drive-promenada-februarie-104.jpeg test-drive-promenada-februarie-105.jpeg test-drive-promenada-februarie-106.jpeg test-drive-promenada-februarie-107.jpeg test-drive-promenada-februarie-108.jpeg test-drive-promenada-februarie-109.jpeg test-drive-promenada-februarie-110.jpeg test-drive-promenada-februarie-111.jpeg test-drive-promenada-februarie-112.jpeg
1 din

Citeste si

Afla ultimele stiri despre FreeWheel!
Aboneaza-te la newsletter

Like us on facebook

Subscribe us on Youtube

  Produsul a fost adaugat in cos