Freewheel in test drive la Sibiu

Așa cum am promis tuturor, caravana FreeWheel a început aventura călătorind prin țară. De data aceasta am ajuns la Sibiu cu ocazia Raliului Sibiului. Vehicool-ul a atras atenția și în rândul ardelenilor curioși pe  care i-a antrenat în forță pe două roți.

Fainoșag și cu viteză ne-am aventurat printre raliuri, ne-am adaptat rapid la atmosfera veselă și plină de culoare. Alături am avut-o și pe distinsa noastră prietenă Roxana Ciuhulescu, care a participat intens la test drive-uri, nu ca vizitator, ci făcând parte din familia FreeWheel. Acest lucru nu face decât să ne bucure enorm, deoarece încă o dată ne este dovedit faptul că prietenia cu FreeWheel este trainică și de încredere.

Cu mic, cu mare, toți cei prezenți au dorit să testeze dispozitivul care îți aduce viitorul la picioare. Juniorii au dat un plus de energie și vitalitate ambientului general, însă nici seniorii nu s-au lasat mai prejos. Chiar dacă în prima zi, vremea nu prea a ținut cu noi, următoarele două zile petrecute la Sibiu au fost fabuloase, iar asta s-a văzut în numărul foarte mare de curioși care au venit să îl testeze pe amicul FreeWheel.

Am dansat, am testat, am cântat și ne-am simțit grozav alături de toți cei prezenți, iar amintirile sunt de neuitat. Printre alte momente fascinante se numără și premierea campionilor Raliului Sibiului, acolo unde  am rămas plăcut impresionați de atmosfera plină de glorie.

Experiența FreeWheel este abia la început. După Sibiu, unde promitem că revenim, ne oprim la Tulcea. Suntem nerăbdători să întâlnim noi prieteni cărora să le aducem viitorul la picioare.


test-drive-sibiu-1.jpeg test-drive-sibiu-130.jpeg test-drive-sibiu-131.jpeg test-drive-sibiu-132.jpeg test-drive-sibiu-133.jpeg test-drive-sibiu-134.jpeg test-drive-sibiu-135.jpeg test-drive-sibiu-136.jpeg test-drive-sibiu-137.jpeg test-drive-sibiu-138.jpeg test-drive-sibiu-139.jpeg test-drive-sibiu-140.jpeg test-drive-sibiu-141.jpeg test-drive-sibiu-142.jpeg test-drive-sibiu-143.jpeg test-drive-sibiu-144.jpeg test-drive-sibiu-145.jpeg
1 din

Citeste si

Afla ultimele stiri despre FreeWheel!
Aboneaza-te la newsletter

Like us on facebook

Subscribe us on Youtube

  Produsul a fost adaugat in cos