FreeWheel prezentat la emisiunea iLikeIT, testat de Smiley, Marica si Doc

Ce au în comun Smiley, Doc și Ciprian Marica? Unii ar spune că foarte puține lucruri. Noi însă știm deja, pasiunea pentru gadget-uri de domeniul SF. Până nu de mult, cu toții eram fascinați de multitudinea de dispozitive pe care le puteam vedea doar în filmele de science fiction și la care nu credeam vreodată că vom avea acces. În ultimii ani, tehnologia a luat o mare amploare. Se vorbește că în maxim 50 de ani, mai mult de 70% din joburile existente vor fi înlocuite de roboți. Ei bine, și cum bine spune o vorbă românească „Ce-i în mână, nu-i minciună”, noi îl avem pe amicul nostru de suflet, FreeWheel. Se încadrează perfect în tipologia gadget-urilor despre care tocmai am vorbit, este practic, ușor de folosit și cu siguranță ceva inovator.

Nu degeaba am menționat mai sus de Smiley, Doc și Ciprian Marica. Cei trei au avut parte de o partidă de fotbal în cadrul emisiunii prezentată de George Buhnici, iLikeIT. Și nu oricum! Pe lângă faptul că meciul de fotbal a fost virtual, Fifa 16, cel mai avansat simulator de fotbal al momentului, cei trei și-au făcut intrarea pe teren pe dispozitivul FreeWheel, care le-a lăsat o impresie extraordinară, fiind foarte entuziasmați de plimbarea făcută.

Distracția a fost la tot pasul, mai ales în momentul în care Ciprian Marica a încasat un super gol de la Doc, care a înscris cu... Ciprian Marica!

De remarcat a fost faptul ca cei trei s-au abținut cu greu să nu se dea cu FreeWheel-ul, concentrarea fiind pe partida de fotbal. Suntem convinși că orice nou dispozitiv apărut captează ușor atenția, dar de cele mai multe ori, lucrul acesta e doar la început. Părerile utilizatorilor ne spun că FreeWheel reușește să prezinte interes constant, indiferent că a fost cumpărat de o zi, o lună, un an.

 

Apreciem cu mare drag faptul că  prietenii noștri, George Buhnici, Doc, Smiley și Ciprian Marica au dat curs invitației la o plimbare pe FreeWheel și deschidem larg orizonturile către TINE! Nu uita, doar de prezent suntem siguri, iar noi îți aducem viitorul la picioare!

ilikeit-72.jpeg ilikeit-70.jpeg ilikeit-75.jpeg ilikeit-68.jpeg ilikeit-69.jpeg ilikeit-71.jpeg
1 din

Citeste si

Afla ultimele stiri despre FreeWheel!
Aboneaza-te la newsletter

Like us on facebook

Subscribe us on Youtube

  Produsul a fost adaugat in cos