Shakedown FreeWheel – Jucaria fara varsta

Cam de cate ori te-ai uitat la carusel in parcul de distractii si parca o parte din tine isi dorea cu orice pret sa fie acolo sus, in varful adrenalinei si sa tremure de placere. Si cealalta parte iti urla din rasputeri tremurand de frica, sa ramai jos lipit de asfalt, chiar pe bruta daca se putea, nu cumva sa cazi prin absurd din roata veseliei. Da stim, am exagerat putin prin comparatie, dar doar prin comparatie, asta pentru ca adrenalina ramane la fel. FreeWheel poate fi un carusel al adrenalinei, la care toata lumea se uita si jura ca nu vor fi in stare sa mearga cu el la pimbare si culmea, dupa 3 minute de cand au zis hais a incerc, deja simt ca fac asta de o viata. Un fel de dragoste la prima vedere, o dragoste fara varsta. Copil, adult, fata, baiat, mama sau tata, nu conteaza, toti sunt la fel de dornici de a incerca ceea ce vara asta este jucaria cea mai iubita. Si uite asa, caruselul la care cu totii ne uitam la inceput, acum a devenit realitatea de sub picioarele noastre. Realitate pura ce o atingem cu talpile, pentru cea virtuala exista ochelarii AVATAR.

Asa ca drag copil, indiferent ce varsta ai, FreeWheel te asteapta la Shakedown, locul in care frica isi pierde rostul si curajul devine placerea de a te plimba pe doua roti nebune.  Alaturi de echipa FreeWheel , te vei simti liber , iar noi te vom invata cum sa faci asta. Ne gasesti pana la sfarsitul lunii august, in piateta Cazino din Mamaia.

 

Hai sa spargem bariera imaginatiei si sa te facem pilot FreeWheel, totul alaturi de cea mai nebuna jucarie din vara asta.

sakedown-1.jpeg
1 din

Citeste si

Afla ultimele stiri despre FreeWheel!
Aboneaza-te la newsletter

Like us on facebook

Subscribe us on Youtube

  Produsul a fost adaugat in cos