Tess Rally 45 Pro-X si Freewheel in test drive la Brasov

Rally 2, competiţia lansată în acest an de Federaţia Română de Automobilism Sportiv, poate fi deja considerată un succes. Acest campionat a atras la start 11 echipaje pe 10 modele diferite de maşini. Dintre numele cele mai cunoscute îi amintim pe Gunther Graef (Toyota Celica) şi Alex Lascu (BMW E36 320i).

Raliul Braşovului debutează vineri, 25 martie, cu startul festiv şi prezentarea echipajelor ce va avea loc în Piaţa Sfatului începând cu orele 20:00. Sâmbătă, 26 martie, este programată prima zi de concurs, ce include binecunoscutele probe speciale din jurul Braşovului şi din judeţul învecinat Prahova (Pârâul Rece, Râşnov, Babarunca/Cheia). Finalul zilei de sâmbătă este dat de desfăşurarea superspecialei Braşov Rally Show care va avea loc în centrul oraşului. Dimineaţa zilei de duminică, 27 martie, propune încă două probe speciale, ultima fiind „proba regină” Poiana.

Campionatul National de Raliuri Dunlop a debutat la Brasov cu spectacol. În cadrul concursului Tess Rally 45 Pro-X, ce a inclus 88.13 km de probe speciale câștigator fiind Simone Tempestini, în parcul service își face simțită prezența și FreeWheel, un partener al vitezomanilor și vehicool-ul oficial al parcurilor de service din motorsportul românesc. Ne încingem motoarele la maxim alături de mașini puternice și dăm drumul la cel mai mare test-drive susținut de întreaga echipă. Culori vii, adrenalină la maxim, alături de FreeWheel, toți s-au simțit ca adevărați piloți. Cei care au dovedit abilități de freewheel-er, au plecat acasă cu un permis de pilotaj.

Pentru că iubim viteza și adrenalina, am dat startul la Test Drive, la primele ore ale dimineții, în parcarea de la Mall Coresi, Brasov. Suntem primii curajoși în testarea celui mai inovativ vehicool pe două roți. Am rămas plăcut surprinși de brașoveni care sunt curajoși, dar și foarte prietenoși, drept dovadă numărul mare de persoane care au vrut să testeze vehiCOOLul adus de noi. Cei mici au plecat foarte bucuroși de la standul nostru odată cu obținerea primului lor permis. Pe parcursul a două zile am fost în viteza a cincea alături de toți concurenții. Ne-am distrat, ne-am simțit în elementul nostru printre motoare puternice și piloți plini de adrenalină, am legat prietenii am adus culoare dimineților reci ale Brașovului și bucurie în suflet celor mici. Echipa FreeWheel te așteaptă și pe tine să ne dovedești abilitățile tale de pilotare, fiți cu ochii pe noi pentru următorul test drive, noi îți aducem viitorul la picioarele tale.

 

tess-rally-45-si-freewheel-1.jpeg tess-rally-45-si-freewheel-114.jpeg tess-rally-45-si-freewheel-115.jpeg tess-rally-45-si-freewheel-116.jpeg tess-rally-45-si-freewheel-117.jpeg tess-rally-45-si-freewheel-118.jpeg tess-rally-45-si-freewheel-119.jpeg tess-rally-45-si-freewheel-120.jpeg tess-rally-45-si-freewheel-121.jpeg tess-rally-45-si-freewheel-122.jpeg tess-rally-45-si-freewheel-123.jpeg tess-rally-45-si-freewheel-124.jpeg tess-rally-45-si-freewheel-125.jpeg
1 din

Citeste si

Afla ultimele stiri despre FreeWheel!
Aboneaza-te la newsletter

Like us on facebook

Subscribe us on Youtube

  Produsul a fost adaugat in cos