De ce FW

freewheel
Expertul
in vehicule electrice

Intr-o era a vitezei in care totul se misca in jurul nostru cu o viteza incredibila, trebuie sa fii cat mai atent la alegerile tale. Tocmai de aceea FreeWheel vine cat mai aproape de tine, incercand sa iti ofere cat mai multe detalii despre siguranta ta si a achizitiei pe care o faci. Mai jos gasesti cateva detalii la care trebuie sa fii foarte atent atunci cand iti alegi un vehicul electric.

freewheel
AplicatieSmart

FreeWheel inseamna distractie, adrenalina dar si tehnologie. Pentru asta am dezvoltat aplicatia FreeWheel App. O aplicatie dedicata FreeWheel si construita in asa fel ca fiecare utilizator de FreeWheel sa isi poata seta vehiculul electric in functie de preferinte. Asta face din FreeWheel un vehicul electric diferit si potrivit pentru oricine.

freewheel
Calitate si Siguranta

Calitatea si siguranta vehiculelor electrice sunt neglijate in Romania. Tocmai de aceea FreeWheel pune un accent deosebit pe aceste aspecte

FreeWheel inseamna mai mult decat un gadget. FreeWheel reprezinta un vehicul electric de calitate ce a fost testat in diverse moduri de utilizare, astfel incat orice utilizator sa experimenteze adrenalina si distractia in cele mai sigure conditii.

freewheel
Garantie si Service

FreeWheel respecta promisiunea garantiei. In cazul in care defectul nu poate fi remediat in maxim 14 zile calendaristice, iti inlocuim produsul defect cu unul nou sau iti returnam banii!

Service
Specializat
Respectarea
Garantiei
Call Center
Specializat
Solutionare
Rapida
Evitarea
Costurilor
freewheel
Standarde Internationale

FreeWheel inseamna seriozitate. Indiferent ce produs din gama FreeWheel iti doresti, poti fii sigur ca vei beneficia de garatie pana la ultima zi trecuta in certificatul de garantie. Indiferent ce problema intampini, o echipa de specialisti iti sunt la dispozitie.
Nu uita, FreeWheel beneficiaza de cel mai mare service din Europa pentru vehicule electrice.

freewheel
Peste 15.000 de clienti multumiti

Misiunea FreeWheel este simpla si foarte bine definita. Prin calitate, inovatie si seriozitate, FreeWheel isi propune sa
multumeasca cat mai multi utilizatori de vehicule electrice. Cei peste 15.000 de clienti multumiti ne arata ca FreeWheel
este mai mult decat un vehicul electric, este un prieten de nadejde atunci cand ne gandim la distractie.

Calitate
Seriozitate
Inovatie
freewheel
in actiune
  Produsul a fost adaugat in cos