Produsul a fost adaugat in cos

HOVERBOARD FREEWHEEL COMPLETE LITE GRAFFITI MOV + GEANTA 6.5 INCH CADOU - AUTONOMIE 12 KM 12 KM/H LED-URI DIFUZOR AUDIO, 2 X 200W

HOVERBOARD FREEWHEEL COMPLETE LITE GRAFFITI MOV + GEANTA 6.5 INCH CADOU - AUTONOMIE 12 KM 12 KM/H LED-URI DIFUZOR AUDIO, 2 X 200W

Stoc limitat

  • Free shipping

    Transport
    Gratuit

  • 24 luni

    Produse
    Garantate

850 Lei 799 Lei

Economisesti 51 Lei

Ai nevoie de ajutor? 031 405 97 70

ine distractia in toi cu hoverboardul Albastru Freewheel Complete Lite. Alege sa faci un cadou placut si neasteptat pentru acei copii care iubesc adrenalina si distractia. Scooterul este conceput in mod special pentru copii. Hoverboard-ul este alegerea ideala pentru o experienta unica si de neuitat, indiferent ca vorbim de parcuri sau spatii inchise unde distractia e in toi.

Usor de transportat

Cu o greutate de doar 9 kg poti lua cu tine hoverboard-ul in husa prin mijloacele de transport, ca sa ajungi la in parc alaturi de prietenii tai.

Desing modern

Hoverboard-ul Albastru Complete Lite este realizat din materiale calitative, iar designul, coloristica o sa atraga privirile si admiratia celor din jur. Pedalele sunt imbracate cu materiale din cauciuc care contriibuie la antialunecare.

*ATENTIE! Autonomia produsului comunicata este calculata in următoarele conditii de utilizare: viteza de deplasare medie si constanta, greutatea utilizatorului de 30 Kg, suprafata de rulaj neteda. Autonomia se va modifica dacă si condițiile de utilizare se modifică. Astfel, autonomia va scadea daca greutatea utilizatorului este mai mare, viteza de deplasare nu este constanta iar suprafata de rulaj nu este neteda.

**ATENTIE! In cazul nerespectării greutatii minime, aparatul poate trepida, astfel avand un comportament imprevizibil, putand cauza vatamari corporale.

Specificatii
Viteza maxima de rulare 12 km/h
Putere motoare 2 x 200W
Autonomie 8-12 km
Sarcina nominala 50 kg
Inclinatie 15 grade
Greutate 9 kg
Alimentare 42V 2A, 110-230V
Capacitate baterie 2,4 Ah
Tipul Bateriei Acumulator Litiu
Timp de incarcare 2-3 ore
Review-uri (0 review-uri)
Comentarii
Lasa un comentariu sau pune o intrebare

Produse similare

  Produsul a fost adaugat in cos