Termeni si Conditii

Bine aţi venit pe site-ul www.freewheel.ro. Vă rugăm să citiţi cu atenţie termenii şi condiţiile de utilizare ale acestui website prezentate mai jos. Accesul/vizitarea acestui website de către dumneavoastră se supune Termenilor şi condiţiilor de utilizare, implică acceptul explicit al dumneavoastră cu privire la aceştia şi reprezintă întreaga înţelegere (contractul) dintre părţi.

S.C. E-BODA DISTRIBUTION S.R.L., denumită generic în cele ce urmeaza şi E-Boda, în calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului www.freewheel.ro îşi rezervă dreptul de a schimba şi actualiza în orice moment conţinutul acestui website, precum şi Politica de confidenţialitate şi Termenii şi condiţiile de utilizare, fără niciun fel de notificare prealabilă. De aceea, vă rugăm să vizitaţi periodic această secţiune pentru a verifica termenii şi condiţiile pe care aţi agreat să le respectaţi.

Aplicabilitate

Termenii şi condiţiile prezentate sunt valabile şi se aplică pentru toate paginile din domeniul freewheel.ro şi pentru care S.C. E-BODA DISTRIBUTION S.R.L. are calitatea de autor/proprietar/administrator. Toate aceste pagini (aşa cum există ele în prezent sau vor fi ulterior implementate) precum şi website-ul www.freewheel.ro vor fi denumite generic, în mod individual sau colectiv Site în cele ce urmează.
În cadrul prezentului document, cuvintele la singular includ pluralul, cuvintele la plural includ singularul, cuvintele care denotă genul masculin includ femininul, şi cuvintele care denotă genul feminin includ masculinul.

Licenţe de utilizare

E-Boda vă acordă o licenţă limitată pentru a accesa/vizita Site-ul, fără posibilitatea de a-l modifica în lipsa unui acord din partea E-Boda. Această licenţă nu include:

revânzarea sau utilizarea în scopuri comerciale a informaţiilor prezentate pe Site, fără acordul E-Boda;
download-ul sau copierea informaţiilor legate de conturi utilizator;
utilizarea tehnicilor tip data mining, roboţilor sau tehnologiilor similare care permit extragerea şi analiza datelor.
E-Boda vă acordă o licenţă limitată, revocabilă şi ne-exclusivă de a vă crea un hyperlink către pagina home a Site-ului atâta vreme cât acest link nu descrie E-Boda sau un partener/afiliat al acestuia de o manieră falsă, greşită sau jignitoare. Licenţa acordată nu vă permite utilizarea în cadrul acestui hyperlink a marcii E-Boda fără acordul prealabil scris al S.C. E-BODA DISTRIBUTION S.R.L..

Conţinutul Site-ului, integral şi/sau parţial, nu poate fi reprodus, duplicat, copiat, revândut, vizitat sau exploatat în scopuri comerciale fără acceptul scris prealabil al E-Boda.

Mărci

Marca Freewheel este o marcă înregistrată şi este deţinută de către S.C. E-BODA DISTRIBUTION S.R.L.. Domeniul freewheel.ro este deţinut de către S.C. E-BODA DISTRIBUTION S.R.L.. Utilizarea acestei mărci, a domeniului sau a numelui Freewheel, în forma directă sau "ascunsă" (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, căutare web) fără permisiunea prealabilă scrisă a E-Boda este interzisă şi se pedepseşte conform legii. Utilizarea neautorizată a acestora revocă imediat licenţele acordate de catre E-Boda, conform cu cele de mai sus.

Condiţii de utilizare. Garanţii.

Site-ul este furnizat de către E-Boda pe o bază "aşa cum este" şi "atât cât este disponibil" . E-Boda nu garantează că Site-ul, serverele pe care este găzduit, sau e-mailurile trimise de la freewheel.ro sunt fără viruşi sau alte componente informatice cu caracter potenţial dăunător. Utilizatorul foloseşte Site-ul pe riscul propriu, S.C. E-BODA DISTRIBUTION S.R.L. fiind liber de orice răspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea Site-ului sau ca urmare a utilizării informaţiilor de pe Site. S.C. E-BODA DISTRIBUTION S.R.L. nu este răspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni în redactarea sau prezentarea materialelor de pe Site. S.C. E-BODA DISTRIBUTION S.R.L. nu acordă niciun fel de garanţie pentru conţinutul şi utilizarea acestui Site. Informaţiile publicate corespund realităţii la momentul înscrierii lor pe Site sau al actualizării diverselor pagini ale Site-ului. S.C. E-BODA DISTRIBUTION S.R.L. nu este raspunzatoare pentru eventualele probleme de compatibilitate ce pot sa apara intre limbajul de programare folosit in realizarea site-ului si browser-ul web folosit de catre vizitator in momentul aparitiei erorii.  

Politica de retur

Returnarea produsului in primele 15 de zile de la achizitie se poate face prin trimiterea unui e-mail pe sales@freewheel.ro in care sa mentionati motivul returnarii produsului, datele dumneavoastra de contact (nume, prenume, numar de telefon) precum si adresa de unde va prelua curierul produsul.

Produsele vor fi preluate doar prin intermediul firmei de curierat agreata (Fan Courier, Nemo Express). Costurile transportului vor fi scazute din valoarea ce trebuie returnata.

In cazul in care s-au achizitionat mai multe produse de acelasi fel, poate fi returnat un singur produs desigilat, celelalte vor fi acceptate doar în cazul în care ambalajul este sigilat.

Toate produsele returnate trebuie sa fie însoțite de ambalajul original, toate accesoriile, certificatul de garantie în original, factura în original și bonul fiscal în original.

Contravaloarea produsului returnat poate fi folosită pentru achiziționarea unui alt produs de pe site-ul www.freewheel.ro sau poate fi virata în contul bancar al clientului în termen de 14 zile de la returnarea produsului, caz in care contravaloarea comisioanelor de transfer bancar vor fi oprite din valoarea finala de restituit.

În cazul în care produsul, ambalajul sau accesoriile prezintă deteriorări de orice natură (uzură, zgârieturi, socuri electrice, lovituri etc.), ne rezervăm dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o sumă din valoarea produsului ce trebuie restituită. Suma rezultată în urma evaluării prejudiciilor va fi comunicată clientului.

În cazul abuzurilor (returnări repetate) ne rezervăm dreptul de a refuza acceptarea returului.

Newsletter (buletin de stiri)

Prin crearea unui cont de utilizator pe site-ul www.freewheel.ro sau prin abonarea la newsletter-ul Freewheel folosind unul din formularele existente pe website-ul www.freewheel.ro, sunteti de acord cu inscrierea adresei dumneavoastra de e-mail in baza de date S.C. E-BODA DISTRIBUTION S.R.L., pentru comunicari de natura comerciala ulterioare. Colectarea datelor de tip e-mail se fac numai conform cu Politica de Confidentialitate E-Boda, avand in orice moment posibilitatea de a solicita, in mod gratuit, excluderea adresei dumneavoastra de e-mail din baza de date S.C. E-BODA DISTRIBUTION S.R.L. destinata comunicarilor comerciale.

Aplicarea reducerilor de pret promotionale

Reducerile de pret promotionale afisate pe site sau acordate sub forma de coduri sau vouchere, nu se pot cumula sub nicio forma. Toate reducerile pot fi folosite doar individual, cate una singura per comanda plasata. 

Securitate

Dacă utilizaţi Site-ul sunteţi răspunzător pentru asigurarea confidenţialităţii datelor privitoare la contul dumneavoastră de acces, cum ar fi numele de utilizator şi parola şi sunteţi de acord să vă asumati întreaga responsabilitate pentru activităţile/acţiunile desfăşurate pe Site cu contul şi parola dumneavoastră. În cazul în care suspectaţi că, din diverse motive imputabile sau nu dumneavoastră, confidenţialitatea acestor date de acces a fost compromisă, veţi notifica imediat E-Boda pentru a bloca accesul la cont şi a vă genera cât mai rapid o nouă parolă.

Efectuarea de operaţiuni neautorizate asupra acestui site şi tentativa de efectuare a acestora, incluzând fără a se limita la: utilizarea abuzivă, utilizarea frauduloasă, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informaţii în vederea comercializării lor, blocarea accesului, şamd, vor fi pedepsite conform legii.

Comunicări

Utilizatorii Site-ului pot trimite comentarii, note, sugestii, idei sau observaţii cu privire la conţinutul şi structura Site-ului, respectiv pot adresa întrebări atâta timp cât conţinutul acestora nu este ilegal, obscen, ameninţător, defăimator, care să afecteze viaţa privată, drepturile de proprietate intelectuală, ale E-Boda sau ale unor terţe părţi, şi care nu conţin viruşi, derulează campanii politice/electorale, solicitări comerciale, scrisori în lanţ, mailinguri de masă, sau orice altă formă de spam. Nu puteţi folosi o adresă de e-mail falsă sau să impersonaţi o altă persoană sau entitate. E-Boda îşi rezervă dreptul, dar nu şi obligaţia, de a îndepărta sau edita o astfel de informaţie transmisă.

Prin trimiterea unei astfel de informaţii, dacă nu este altfel specificat, acordaţi E-Boda şi partenerilor/afiliaţilor săi licenţa/dreptul gratuit, ne-exclusiv, perpetuu, irevocabil şi sub-licenţiabil de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, deriva, distribui sau a le afişa pe orice fel de medii, în toată lumea. Acordaţi dreptul E-Boda şi partenerilor/afiliaţilor săi de a utiliza numele pe care l-ati trimis în conjuncţie cu informaţia, dacă aceştia vor decide astfel. Declaraţi şi garantaţi că deţineţi sau controlaţi toate drepturile cu privire la informaţiile transmise, că acestea sunt corecte şi că utilizarea acestora nu intră în contradicţie cu Termenii şi condiţiile de utilizare, că nu vor cauza daune către o terţă parte şi că veţi despăgubi integral E-Boda sau partenerii/afiliaţii săi pentru toate cererile rezultate din informaţia astfel transmisă.

Cookie-uri

Acest website foloseste cookie-uri proprii si de la terti pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.

Drepturi de proprietate intelectuală

S.C. E-BODA DISTRIBUTION S.R.L. respectă drepturile intelectuale ale altora. În situaţia în care consideraţi că munca dumneavoastră a fost copiată de o manieră care să încalce dreptul de proprietate intelectuală, vă rugăm adresaţi E-Boda o notificare care să cuprindă:

semnatura fizică sau electronică a persoanei autorizate să reprezinte pe posesorul dreptului de proprietate;
o descriere a materialelor protejate de drepturi care apreciaţi că au fost încălcate;
o indicare a locaţiei pe Site unde apreciaţi că aceste drepturi au fost încălcate;
adresa, numărul de telefon şi adresa e-mail a dumneavoastră;
o declaraţie pe proprie răspundere conform căreia sunteţi convins că utilizarea în dispută nu a fost autorizată de deţinătorul drepturilor, ale împuternicitului sau ale legii;
o declaraţie notarială pe proprie răspundere conform căreia acţionati cu bună credinţă, că notificarea este completă şi corectă şi că sunteţi deţinătorul drepturilor sau acţionaţi în numele său.
Politica de confidenţialitate

Vă rugăm să accesati şi secţiunea Confidentialitate care se aplică de asemenea accesului/vizitei dumneavoastră pe Site.

Legislaţie

Politica de confidenţialitate se supune legislaţiei române. În caz de litigiu, se va încerca mai întâi o rezolvare pe cale amiabilă, în termen de 30 de zile lucrătoare de la înregistrarea reclamaţiei la sediul S.C. E-BODA DISTRIBUTION S.R.L.. În cazul în care nu se poate ajunge la o întelegere în termenul precizat anterior, litigiul va fi supus rezolvării instanţei judecătoreşti competente.

 

Contact

S.C. E-BODA DISTRIBUTION S.R.L.
Adresa Sediu Social: România, Ilfov, comuna Cernica, sat Caldararu, strada Oxigenului nr. 2B
Tel: +40 31 40 59 770
Fax: +40 31 42 53 888
Email: sales@e-boda.ro sau sales@freewheel.ro

RC: J23/1641/2013; C.U.I.: RO 16021123;
Cont: Banc Post- Agentia Pantelimon - RO 94 BPOS 7211 2127 989R ON01

Ultima actualizare: 1 decembrie 2015

 

  Produsul a fost adaugat in cos